Banner
Kad Jemputan Majlis Harijadi
This is my site Written by zaira on 22/01/2010 – 11:20 am

Salam..

Hmm.. pertama sekali saya memohon maaf atas kelewatan membalas soalan yg ditujukan melalui email atau chatbox.. sebenarnya, saya baru sahaja sampai dari kelantan.. bertolak ke sana pada tengahari selasa, dan bertolak balik semula ke sini pada petang rabu.. sangat penat dan badan pun sakit-sakit akibat perjalanan yang agak panjang.. meriba anak kecil sepanjang jalan.. tak boleh banyak bergerak untuk membetulkan aliran darah..

Ok.. kembali ke tajuk asal..

Kad jemputan di atas dibuat untuk Pn Erni bagi menjemput tetamu ke majlis harijadi anak beliau.. Dah agak lama sebenarnya kad ni dibuat.. tahun lepas lagi.. hehhe.. sekarang baru nak publish..

Kepada Pn Erni dan keluarga, jutaan terima kasih saya ucapkan..

Kepada Aliya Maisarah, semoga menjadi anak yang solehah..

Terima kasih…

zairaidris

15 Responses »

  1. sy nak tempah kad jemputan hari jadi brpa minuman n harga

  2. salam;
    boleh saya tahu berapa harga kalau saya nak tempah kad jemputan majlis harijadi dan akikah bagi 150 keping kad?boleh tak email kepada saya senarai harga as soon as possible..terima kasih..

  3. salam.
    ok.. sy dah emailkan..
    tima kasih.. :)

  4. Salam.
    minta maaf. sy terpaksa tutup order buat sementara waktu kerana sedang cuti nak bersalin.
    tempahan mungkin akan dibuka semula dalam bulan mac atau april.
    terima kasih.

    *sy ada send email juga tp tak dpt.

  5. Salam wm….

    Sy nk tmph invitation card 4 b’day. Brp min order n price. Tq

  6. Salam…. nak tanya kalau saya nak tempah kad untuk kenduri tahlil dan doa selamat serta untuk sambut puasa pada 23/7/2011 nih boleh tak? tempahan kad dalam 100-150 keping… terima kasih..

    ————-
    Re:
    w’salam.. insyaAllah boleh. design boleh diubahsuai mengikut tema majlis.
    sy dah emailkan spec, harga dan tatacara tempahan.
    terima kasih.. :)
    - zaira -

  7. saya nak tempah invitation birthday party utk anak perempuan 3 tahun.nak 100 keping kad saiz 12 x 12 cm.gambar dah ader. nak printing jer

    harga? tq

  8. salam.. kalau sy nak tempah kad untuk majlis hari jadi anak buah sy pada 31 julai nie… sy just nak sebanyak 30keping je… blh bg quotation. tmpat hantar di putrajaya. terima kasih

  9. saya berminat nak tempah kad jemputan hari jadi anak saya, boleh bagi quatation tak dan sample utk 50 keping sahaja.

  10. salam, boleh email saya quotation utk invitation card nih? thanks

  11. Salam….boleh email pada saya quotation untuk tempahan kad harijadi dan majlis akikah anak saya. Saya nak dalam 100 keping sahaja….boleh email pada saya a.s.a.p? Majlis akan berlangsung pada 25 Disember 2011. TQ

  12. i nak buat tempahan untuk kad hari jadi anak i…dlm 50

  13. salam zaira,

    kalau saya nak tempah kad untuk majlis akikah dan cukur jambul my comin baby boleh tak?

    InsyaAllah, saya akan deliver bulan 2, and majlis akan diadakan pada 10hb March 2011.

    Kad jemputan yang saya na tenpah cuma 50keping, dan sticker dalam 100-200 keping.

    boleh saya dapatkan quotation nya?

    *kad hanya sekeping sahaja (depan dan belakang)
    *material kad, kalau boleh yang berkilat…atau kalis air..

    atau boleh call saya, 103 – 622 6479

  14. nak temoah kad utk harijadi dlm 100 pcs bole bg quotation tak..

  15. birthday card disney ada x?? ada sample??


    Re: minta maaf.. sy takde buat design yg berkaitan dgn disney.. sbb ada copyright.. thanks..
    - zaira -

Leave a Reply