Banner

Archive for the ‘Flyers’ Category

Flyers & Bunting – MiraManik

Icon Written by zaira on 23/04/2010 – 3:40 pm

Salam.. Untuk minggu ni, saya ingin kongsikan bersama anda flyers dan bunting yang dibuat untuk MiraManik (www.kedaimanik.com).. Selain menjual manik, beliau juga mengadakan kelas/bengkel sulaman manik dan labuci.. Cantik betul hasil jahitan tangan beliau dan yuran kelas pun sangat berbaloi.. Di bawah ialah design utk flyers (depan & belakang):  Dan untuk bunting: Terima kasih..

Tags: ,

Flyers untuk Cyra & Karnival Jualan Produk Wanita 1Malaysia

Icon Written by zaira on 04/04/2010 – 10:49 am

Salam.. Flyers di bawah ini dibuat untuk Cyra dari http://uniqcorner.blogspot.com .. Beliau dan juga beberapa rakan peniaga lain menyertai Karnival Jualan Produk Wanita 1Malaysia yang sedang berlangsung di Dataran Merdeka.. Karnival tersebut akan berakhir hari ini (4 April 2010).. Terima kasih..

Tags:

Flyers – Versi Kongsi

Icon Written by zaira on 22/03/2010 – 7:20 pm

Salam.. Bagi yang tidak mempunyai “budget” yang cukup untuk menempah flyers, anda juga boleh berkongsi dengan rakan-rakan.. Berikut adalah contoh flyers yang dikongsi oleh 4 rakan niaga : Puan Fizan – www.fizanstore.com/rxlite Butik Cikya – www.butikcikya.com Feeza / Goodbargain – www.primochic.com Mawaddah – www.mypermatahati.com Bagi flyers seperti di atas, saiz kertas ialah A4 dan menggunakan [...]



Flyers – Restoran Saji Rahmat

Icon Written by zaira on 05/02/2010 – 10:44 am

Salam.. Flyers utk Restoran Saji Rahmat ni, saya buatkan draft pada tengah malam. rasanya, itu je la masa yang sesuai untuk menumpukan perhatian.. anak dah tidur.. tiba-tiba, perut terasa lapar bila tiba masa untuk edit gambar makanan untuk dimasukkan dalam flyers ni.. aduhaiii.. nampak mengancam sungguh.. Terima kasih terutamanya kepada Cik Shikin Amir kerana menempah dari [...]

Tags: ,

Tempahan Kalendar 2010 Dibuka Sekarang

Icon Written by zaira on 09/10/2009 – 11:37 pm

Salam.. Untuk makluman, saya telah membuka tempahan untuk kalendar 2010. Kalendar tersebut boleh didapati dalam beberapa item seperti berikut: 1. Pocket Calendar – Kalendar bersaiz business card. Saiz business card boleh dibaca dalam entry sebelum ini [LINK]. Contoh pocket kalendar seperti di bawah: 2. Tent Calendar – Berbentuk segitiga dan boleh diletakkan di atas meja. [...]

Tags: , , ,

Harga Promosi Flyers/Brochures Tamat

Icon Written by zaira on 28/09/2009 – 12:10 pm

Salam.. Baru sahaja kembali dari kampung.. harap anda semua gembira bersama keluarga sepanjang cuti yang panjang baru-baru ini. Saya ingin memaklumkan bahawa harga promosi utk flyers/brochures bagi spesifikasi di bawah telah TAMAT. Bagi yang telah mendapat quotation dari saya sebelum 19 September 2009, senarai harga tersebut tidak lagi sah. Spesifikasi Flyers/Brochures: Saiz – A4/A5/A6, Kertas – [...]



^Littlestars – Wedding Photography^

Icon Written by zaira on 14/07/2009 – 9:05 pm

salam.. kali ni saya ingin kongsikan bersama anda design flyers yang saya buat untuk littlestars.. flyers ini diedarkan di booth mereka di Amcorp Mall pada hujung minggu lepas.. saya dijemput untuk pergi melawat, tapi, memandangkan mak sedara dan sepupu nak bertandang ke rumah, tak dapat la saya menghadirkan diri.. ni la design yang tak seberapa.. [...]

Tags: ,

^U Technobiz^

Icon Written by zaira on 26/06/2009 – 9:53 pm

Salam.. Terasa lama tak memasukkan entry di sini.. agak sibuk dengan promosi sampul duit raya.. alhamdulillah sambutan setakat ini amat menggalakkan.. jauh berbeza dari tahun lepas.. ye la.. tahun lepas, promosi pun dah lambat.. sampel fizikal pun masih tiada.. jadi, ramai yang masih ragu-ragu.. Ini adalah antara order terbaru yang saya siapkan. Di tempah daripada [...]

Tags: ,

^D’Orange Bridal^

Icon Written by zaira on 20/06/2009 – 12:31 am

Hmm.. dah masuk pagi sabtu dah.. pasti ramai yang gumbira kerana hari cuti macam ni la nak menghabiskan waktu dengan keluarga.. selamat ber hari minggu ye.. Saya nak berkongsi sesuatu dengan anda.. gambar di bawah ni diberi oleh kak Yatie dari D’Orange Bridal.. Kak Yatie telah meminta saya men design kan signboard utk kedai baru [...]

Tags: